Antena Meniu Search
x

Avertismentul liberalilor, după 'Revoluţia fiscală' adoptată de Guvernul Tudose. Raluca Turcan: 'Haosul fiscal va duce la închiderea a mii de firme'

Moțiunea de cenzura reprezintă singura posibilitate instituțională și constituțională de a scăpa România de un guvern iresponsabil, a declarat Raluca Turcan.

Moțiunea de cenzura reprezintă singura posibilitate instituțională și constituțională de a scăpa România de un guvern iresponsabil și nociv pentru interesul național, a comentat ultimele decizii ale Guvernului, deputata liberală Raluca Turcan.

Guvernarea coruptă PSD-ALDE distruge stabilitatea economică a României pentru a-şi acoperi minciunile din campania electorală, scrie deputatul PNL pe Facebook, după anunţul privind adoptarea noului pachet de legi fiscale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Prin creşterea poverii fiscale asupra cetăţenilor şi a companiilor, Guvernul îşi maschează incompetenţa şi faptul că bugetul de stat a fost drenat masiv în ultimul an spre clienţii politici, adaugă Turcan în mesajul de pe reţeaua de socializare.

Deputatul liberal dezvoltă şi ideea că PSD-ALDE au indus în mediul economic o lipsă acută de predictibilitate şi are efecte grave: Incompetența guvernării se vede şi în creșterea cursului de schimb şi în lipsa oricăror investiții publice.

Haosul fiscal va duce la închiderea a mii de firme, concluzionează Raluca Turcan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Avertismentul liberalilor, după 'Revoluţia fiscală' adoptată de Guvernul Tudose. Raluca Turcan: 'Haosul fiscal va duce la închiderea a mii de firme'