Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea ŞI-A DELEGAT ATRIBUŢIILE de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi-a delegat atribuţiile, de marţi până vineri, vicepreşedintelui acestui for, Florin Iordache.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi-a delegat atribuţiile, de marţi până vineri, vicepreşedintelui acestui for, Florin Iordache.

'În perioada 8-11 august atribuţiile preşedintelui Camerei Deputaţilor vor fi exercitate de Florin Iordache, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor', este decizia Camerei care a fost publicată luni în Monitorul Oficial.

Camera Deputaţilor şi Senatul vor fi convocate în sesiune extraordinară, începând de marţi, pentru a fi introduse pe ordinea de zi OUG-urile adoptate vineri, privind pensiile speciale, indemnizaţiile pentru creşterea copilului şi salariile poliţiştilor.

Anunţul a fost făcut de preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, la finalul şedinţei de coaliţie de luni.

Pe acelaşi subiect

Camera Deputaţilor va fi convocată în şedinţă marţi, de la ora 11.00, odată cu Biroul Permanent. Senatul va fi convocat la ora 14.00, când este programată şedinţa BP.

Sesiunea extraordinară este necesară pentru ca OUG-urile adoptate vineri de Guvern să poată intra în vigoare, ele depinzând de depunerea lor în Parlament.

Prima încercare de convocare a acestei sesiuni a avut loc săptămâna trecută, însă ea a fost amânată, fără a fi oferite explicaţii.

Guvernul a adoptat, vineri, o OUG prin care se plafonează pensiile speciale, care nu mai pot depăşi valoarea salariilor aflate în plată în baza cărora s-a calculat pensia, şi o OUG privind plafonarea indemnizaţiilor pentru creşterea copilului la 8.500 lei, precum şi o OUG prin care au fost mărite salariile poliţiştilor cu 10% şi cu 15% salariile personalului civil din instituţiile de siguranţă naţională.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Liviu Dragnea ŞI-A DELEGAT ATRIBUŢIILE de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial