Antena Meniu Search
x

Ludovic Orban spune că a primit un SMS privind demiterea lui Stelian Ion, cu 2 minute înainte de declarații

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi că nu a știut despre intenția premierului Florin Cîțu de a-l demite pe ministrul Justiției, Stelian Ion. "Nu am primit nici un apel de la premierul Florin Cîțu, am primit un sms cu două minute înainte de anunț", a spus Orban.

de Redactia Observator

la 02.09.2021, 11:45

Ludovic Orban, liderul PNL
Ludovic Orban, liderul PNL - Hepta

Ludovic Orban a dezvăluit joi modul în care a aflat despre măsurile care au provocat criza în coaliția de guvernare.

„Am primit un sms la 21.28 cu două minute înainte de declaratii, nu am primit nici un apel de la premierul Florin Cîțu”, a explicat președintele PNL.

Ludovic Orban a mai spus că nu a știut despre intenția premierului de a introduce pe ordinea de zi programul Anghel Saligny.

„Este premierul care reprezintă PNL.. nu cred că poate lua decizii fără să se consulte cu președintele Partidului Național Liberal. Nu am fost informat despre introducerea pe ordinea de zi a programului Anghel Saligny, am fost informat la alibi cu două minute înainte de anunț, suntem într-un punct în care care nu mai putem accepta astfel de comportamente”, a declarat Orban.

Președintele PNL a precizat că nu va accepta situația în care parlamentarii liberali ar putea să susțină o eventuală moțiune de cenzură a opoziției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Ludovic Orban spune că a primit un SMS privind demiterea lui Stelian Ion, cu 2 minute înainte de declarații