Antena Meniu Search
x

Marcel Ciolacu îl ameninţă pe preşedintele Iohannis cu proteste la Palatul Cotroceni, dacă nu va interveni pentru a opri "ticăloşia" lui Cîţu

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a transmis, vineri, printr-o postare pe Facebook, că premierul Florin Cîţu se pregăteşte ”să mai facă o mare mârşavie”, şi anume să dea iar bani din Fondul de Rezervă al Guvernului exclusiv unor localităţi cu primari PNL, şi l-a ameninţat pe preşedintele Klaus Iohannis cu proteste ale primarilor PSD la Palatul Cotroceni.

de Redactia Observator

la 01.10.2021, 10:58

Marcel Ciolacu, preşedintele Partidului Social Democrat
Marcel Ciolacu, preşedintele Partidului Social Democrat - Shutterstock

Liderul social-democrat acuză, în postare, că ”pe ultimii metri ai unei guvernări dezastruoase, Cîţu se pregăteşte să mai facă o mare mârşavie: să dea iar bani din Fondul de Rezervă al Guvernului exclusiv unor localităţi cu primari PNL!. Este o decizie proastă şi disperată, luată în speranţa deşartă că se poate agăta de o guvernare iluzorie. Îi dau o veste proastă lui Cîţu: nu mai poate schimba nimic, va pleca marţi de la Palatul Victoria!”

Ciolacu anunţă organizarea unor posibile proteste la Bucureşti

Preşedintele PSD îl somează pe prim-ministru să renunţe la acest plan. ”Îl somez public să renunţe! În acest nou val brutal al pandemiei, situaţiile de urgenţă nu pot fi rezolvate doar pe baza carnetului de membru PNL. Există comunităţi conduse de primari PSD, USR sau PMP care au nevoie la fel de mare de fonduri pentru salvarea unor vieţi”, spune el.

Marcel Ciolacu îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să intervină rapid pentru a opri o asemenea "ticăloşie”. ”Altfel, se va trezi cu aleşii PSD din ţară, la un concert/festival/cenaclu sau ce ne va permite legea, în aer liber, la porţile Palatului Cotroceni”, ameninţă liderul social-democraţilor.

Guvernul Cîţu urmează să se întrunească, vineri, într-o şedinţă, potrivit anunţului făcut de premierul Florin Cîţu, pe agendă urmând să se afle ordonanţa de urgenţă prin care este acordată o compensare la facturile de energie electrică şi gaze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Marcel Ciolacu îl ameninţă pe preşedintele Iohannis cu proteste la Palatul Cotroceni, dacă nu va interveni pentru a opri "ticăloşia" lui Cîţu