Antena Meniu Search
x

O echipă de medici militari din Germania a venit în România pentru a evalua ce pacienţi pot fi transferaţi: "Vor discuta cu Raed Arafat"

România pare să fi ajuns pe platoul valul 4, dar situaţia rămâne cât se poate de critică. În ultimele 24 de ore, au fost raportate aproape 12.500 de cazuri şi 480 de decese.

de Redactia Observator

la 29.10.2021, 15:56

O echipă de medici militari din Germania a venit în România pentru a evalua ce pacienţi pot fi transferaţi: "Vor discuta cu Raed Arafat"
- Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta (arhivă)

Florin Cîţu a declarat că a ajuns în România o echipă de experţi din Germania care va evalua situaţia în vederea transferului unor pacienţi. După ce vor analiza situaţia din ţara noastră, experţii germani vor discuta cu Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, pentru a stabili cu exactitate numărul pacienţilor ce vor fi transferaţi, dacă se va impune acest lucru.

Ar fi pentru a doua oară când România ar trimite pacienţi peste graniţă pentru a fi trataţi, după ce, la începtul lunii ţara noastră a transferat în Ungaria mai mulţi bolnavi Covid.

"Vreau să vă anunţ că a venit o echipă de evaluare, de medici militari, din Germania, pentru a transfera pacienţi în Germania. Vom vedea exact care este numărul de oameni care poate să meargă în Germania. Experţii germani vor stabili împreună cu domnul Arafat câţi pacienţi vor fi transferaţi", a declarat Florin Cîţu în cadrul unei conferinţe de presă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri politice » O echipă de medici militari din Germania a venit în România pentru a evalua ce pacienţi pot fi transferaţi: "Vor discuta cu Raed Arafat"