Antena Meniu Search
x

Lia Olguța Vasilescu și senatorul PSD Claudiu Manda s-au căsătorit de Dragobete, la Craiova

Lia Olguța Vasilescu, deputat PSD, și Claudiu Manda, senator al aceluiași partid, s-au căsătorit duminică, de Dragobete. Cununia civilă a fost oficiată în Sala Mare a Primăriei din Craiova.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 24.02.2019, 19:54

Lia Olguța Vasilescu, deputat PSD, și Claudiu Manda, senator al aceluiași partid, s-au căsătorit duminică, de Dragobete. Cununia civilă a fost oficiată în Sala Mare a Primăriei din Craiova, de edilul orașului.

Ceremonia a fost programată pentru ora 16.00. Olguța Vasilescu și Claudiu Manda și-au unit destinele în fața Primarului Craiovei, Mihail Genoiu.

Fostul Ministru al Muncii și Președintele de Control SRI din Senat formează un cuplu de mai mulți ani. După cununia civilă a fost programată petrecerea, la localul Chicago Pub, din Craiova.

Olguța Vasilescu semnează în acte după cununia civilă
Claudiu Manda semnează la finalul cununiei civile

La finalul cununiei, mirele a postat mai multe imagini pe Facebook. Olguța Vasilescu a ales o ținută albă, în timp ce Claudiu Manda a optat pentru un costum bleumarin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ceremonia religioasă a cuplului a avut loc tot în duminica de Dragobete, la o biserică din Craiova. Atât Olguța Vasilescu, cât și Claudiu Manda sunt la a doua căsătorie. Ei au câte un copil din mariajele anterioare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Lia Olguța Vasilescu și senatorul PSD Claudiu Manda s-au căsătorit de Dragobete, la Craiova