Antena Meniu Search
x

Ludovic Orban: "Cum să negi existenţa acestui virus? Au murit oameni, sunt nu ştiu câte cazuri"

Ludovic Orban şi-a exprimat uimirea în privinţa persoanelor care nu cred în existenţa coronavirusului. Premierul a precizat că îl pune pe gânduri atitudinea celor care neagă existenţa virusului.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 16.07.2020, 22:39

Premierul Orban, deranjat de persoanele care neagă existenţa coronavirusului - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta
  • Premierul Orban nu înţelege de ce unele persoane neagă existenţa virusului
  • El a făcut din nou apel la respectarea regulilor

"Personal nu înţeleg pentru ce militează, nu înţeleg. Cum să negi existenţa acestui virus? Au murit oameni, sunt nu ştiu câte cazuri... virusul provoacă boală, provoacă suferinţă şi ucide. În aceste condiţii, să te faci că nu înţelegi (...) ceva demonstrat ştiinţific, ceva care este de domeniul evidenţei, normal că mă pune pe gânduri şi mă face să mă întreb cui foloseşte această campanie. (...) Dreptul la viaţă este un drept fundamental, pe care dacă-l încalci nu mai există restul drepturilor. Dreptul la sănătate: un om care nu este sănătos, care este bolnav aproape că nu îşi mai poate exercita celelalte drepturi, respectarea dreptului la sănătate este fundamentală. Dacă vrem să revenim cât mai repede la normalitate şi să nu mai fie afectat temporar niciun drept, este necesară respectarea regulilor. Noi trebuie să înţelegem că trebuie să oprim epidemia, să reducem numărul de infectări”, a declarat premierul, citat de Mediafax.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Ludovic Orban: "Cum să negi existenţa acestui virus? Au murit oameni, sunt nu ştiu câte cazuri"