Antena Meniu Search
x

Parlamentarii şi-au făcut deja cadouri de Crăciun

Febra cumpărăturilor de Crăciun a ajuns şi la Parlament. Conducerile celor două Camere au dat iama în oferte. Şi-au luat televizoare și telefoane mobile.

Vezi și

Febra cumpărăturilor de Crăciun a ajuns şi la Parlament. Conducerile celor două Camere au dat iama în oferte. Şi-au luat televizoare, telefoane mobile şi sisteme muzicale.

Deputaţii nu vor ca sărbătorile să-i suprindă. nepregătiţi. Au cumpărat un sistem audio performant, cu boxe puternice, iar cerinţa obligatorie a fost să aibă şi... un sistem karaoke.

Totuşi, cei din conducere susţin că sistemul nu va fi folosit de deputaţi ca să-şi exerseze vocea, ci va ajunge la muzeul Parlamentului.

Pe lista de cumpărături a fost şi drojdia. Angajaţii vor frământa la cozonaci pentru a îndulci viaţa aleşilor, în puţinele zile de muncă.

Senatorii au avut şi ei pretenţii. Lor le-au furat ochii televizoarele, aşa că şi-au luat 15. Desigur, ultimul model şi cu preţ pe măsură, 1800 de lei fiecare.

Pe lângă acestea, şi-au mai cumpărat şi zece telefoane. Dintre cele abia apărute pe piaţă şi cu preţuri mai mari decât un televizor.

Tot la televizoare s-a oprit şi administraţia prezidenţială. A luat 20, ca să ajungă în toate birourile.

Procurorii DNA nu au intrat încă în spiritul de sărbătoare. Până acum nu au cerut nici globuleţe şi nici instalaţii luminoase. Au cumpărat, în schimb, pămătufuri de şters praful. 30, semn că au multe dosare de scos la lumină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Parlamentarii şi-au făcut deja cadouri de Crăciun