Preşedintele israelian va oficia o vizită la Palatul Cotroceni

De Redactia Observator.
Publicat: 04.06.2021, 13:21.
Actualizat: 04.06.2021, 13:36

Preşedintele Klaus Iohannis îl va primi marţi la Palatul Cotroceni pe omologul său israelian Reuven Rivlin care oficiază zilele acestea o vizită de stat pe teritoriul ţării noastre.

În imagine: Preşedintele Klaus Iohannis (stânga) alături de preşedintele israelian Reuven Rivlin (dreapta)

Preşedintele israelian, vizită oficială la Palatul Cotroceni

Hepta

Cu această ocazie Iohannis l-a invitat la o serie de discuţii ce vor viza cooperarea economică, dar și subiecte din domeniul sănătăţii. Pe lângă acestea, cei doi şefi de stat vor purta discuţii referitoare la măsurile de protecţie ce pot fi adoptate pentru combaterea antisemitismului.

Preşedintele israelian, ultima vizită oficială în România în ianuarie 2020

Citește și:

Vizita de Stat a preşedintelui Reuven Rivlin vine la doar un an şi jumătate după ce Klaus Iohannis l-a intâlnit ultima dată în luna ianuarie a anului trecut, atunci când a participat la Forumul Mondial privind Memoria Holocaustului de la Ierusalim, potrivit news.ro.

Intre timp, cei doi preşedinţi au purtat o serie de discuţii telefonice privind solidificarea relaţiilor bilaterale între cele două state, Israel fiind un partener cheie din Orientul Mijlociu pentru ţara noastră.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.