Antena Meniu Search
x

Primarul care a 'cumpărat' o elevă răpită de la şcoală, exclus din PNL

Damian Butnariu, primarul comunei Mogoşeşti-Siret din Iaşi, a fost exclus din PNL, după ce a recunoscut că a batjocorit două eleve pentru 100 de lei.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 27.01.2020, 09:47

Primarul Damian Butnariu a fost exclus din PNL
Primarul Damian Butnariu a fost exclus din PNL după ce a recunoscut că a batjocorit două eleve - Arhivă / Profimedia Images Ilustraţie

Damian Butnariu, primarul comunei Mogoşeşti-Siret din Iaşi, a fost exclus din PNL, după ce a recunoscut că a batjocorit două eleve pentru 100 de lei, una dintre ele fiind răpită de la şcoală.

Biroul Politic Judeţean Iaşi al PNL s-a întrunit pentru a discuta problema primarului din Mogoşeşti-Siret, iar decizia de excludere din partid a fost unanimă.

'E o situaţie regretabilă ce s-a întâmplat în ultimul timp cu primarul de la Mogoşeşti. Aşa cum am promis, în primul Birou Politic Judeţean care a avut loc după publicarea acestei situaţii am luat decizia în unanimitate de a-l exclude pe primarul comunei Mogoşeşti-Siret şi bineînţeles că motivul este de încălcare a valorilor şi principiilor şi a codului etic al PNL', a declarat Romeo Vatră, purtătorul de cuvânt al PNL Iaşi, pentru Mediafax.

Damian Butnariu, primarul comunei Mogoşeşti-Siret din Iaşi, a recunoscut în instanţă, într-un dosar de proxenetism, că a plătit 100 de lei unui proxenet periculos pentru a întreţine relaţii intime cu două eleve, chiar în biroul său de la primărie.

Una dintre eleve fusese răpită de la şcoală de proxenet şi vândută primarului.

"Martorul Butnariu Damian a confirmat faptul că, în cursul lunii septembrie a anului 2007, a întreţinut raporturi sexuale orale în sediul primăriei cu numita B.G.A. şi cu persoana vătămată M.D.I., care i-au fost aduse de către inculpatul Buduroi Adrian, plătindu-i inculpatului, pentru serviciile sexuale prestate de cele două tinere, suma de 100 sau 150 lei", se arată în motivarea sentinţei de condamnare a proxenetului, dictată de Tribunalul Iaşi pe 31 mai 2019.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Primarul care a 'cumpărat' o elevă răpită de la şcoală, exclus din PNL