Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Raluca Turcan, despre Rareş Bogdan: "Are pusee de megalomanie. Vorbește despre el însuși la persoana a treia"

Fostul ministru al Muncii Raluca Turcan a declarat, vineri, că prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan "are pusee de megalomanie", adăugând că specialiştii pot spune că de obicei "această grandomanie vine la pachet cu foarte mult ridicol".

de Redactia Observator

la 26.11.2021 , 11:15

Raluca Turcan, fostul ministru al Muncii
Raluca Turcan, despre Rareş Bogdan: "Are pusee de megalomanie. Vorbește despre el însuși la persoana a treia" - Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta (arhivă)

"Rareș are pusee de megalomanie, pentru că vorbeşte din ce în ce mai mult despre el însuşi la persoană a treia. Din punctul meu de vedere, asta în sine ar trebui să-l îngrijoreze. E clar că trece prin nişte episoade de grandomanie… dacă aţi întreba nişte specialişti, sigur că vor spune că de obicei această grandomanie vine la pachet cu foarte mult ridicol", a declarat Raluca Turcan. Ea a comentat astfel afirmaţiile lui Rareş Bogdan, care a criticat-o după ce a anunţat că nu mai sunt bani de pensii, acuzând-o de iresponsabilitate şi anunţând că va cere sancţionarea sa.

Turcan, atac dur și la adresa lui Florin Cîțu

Luni, Raluca Turcan a transmis un mesaj intern pe grupul partidului, în care îl acuza pe premierul interimar Florin Cîţu că e dispus "să joace la poker până şi banii de pensii", şi arăta că i-a transmis premierului de o lună că nu mai sunt bani de pensii şi alocaţii. 

Articolul continuă după reclamă

"Florin, eşti dispus să joci la poker până şi banii de pensii. De mai bine de o lună mă ţin de capul tău şi-ţi spun repetat că de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii şi de alocaţii pt că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre în postările de pe facebook", a scris Turcan.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri politice » Raluca Turcan, despre Rareş Bogdan: "Are pusee de megalomanie. Vorbește despre el însuși la persoana a treia"