Antena Meniu Search
x

Raluca Turcan, despre Rareş Bogdan: "Are pusee de megalomanie. Vorbește despre el însuși la persoana a treia"

Fostul ministru al Muncii Raluca Turcan a declarat, vineri, că prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan "are pusee de megalomanie", adăugând că specialiştii pot spune că de obicei "această grandomanie vine la pachet cu foarte mult ridicol".

De Redactia Observator la 26.11.2021, 11:15
Raluca Turcan, fostul ministru al Muncii
Raluca Turcan, despre Rareş Bogdan: "Are pusee de megalomanie. Vorbește despre el însuși la persoana a treia" - Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta (arhivă)

"Rareș are pusee de megalomanie, pentru că vorbeşte din ce în ce mai mult despre el însuşi la persoană a treia. Din punctul meu de vedere, asta în sine ar trebui să-l îngrijoreze. E clar că trece prin nişte episoade de grandomanie… dacă aţi întreba nişte specialişti, sigur că vor spune că de obicei această grandomanie vine la pachet cu foarte mult ridicol", a declarat Raluca Turcan. Ea a comentat astfel afirmaţiile lui Rareş Bogdan, care a criticat-o după ce a anunţat că nu mai sunt bani de pensii, acuzând-o de iresponsabilitate şi anunţând că va cere sancţionarea sa.

Turcan, atac dur și la adresa lui Florin Cîțu

Luni, Raluca Turcan a transmis un mesaj intern pe grupul partidului, în care îl acuza pe premierul interimar Florin Cîţu că e dispus "să joace la poker până şi banii de pensii", şi arăta că i-a transmis premierului de o lună că nu mai sunt bani de pensii şi alocaţii. 

"Florin, eşti dispus să joci la poker până şi banii de pensii. De mai bine de o lună mă ţin de capul tău şi-ţi spun repetat că de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii şi de alocaţii pt că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre în postările de pe facebook", a scris Turcan.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » Raluca Turcan, despre Rareş Bogdan: "Are pusee de megalomanie. Vorbește despre el însuși la persoana a treia"