Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Terorismul schimbă doctrina NATO. Alianţa Nord-Atlantică trece de partea coaliției anti-ISIS (VIDEO)

Născută după cel de-al Doilea Război Mondial pentru a apăra Occidentul de ameninţarea rusă, Alianţa Nord Atlantică şi-a definit astăzi un nou inamic, şi anume extremismul islamic. Anunţul a fost făcut de secretarul general în timpul ceremoniei de inaugurare al noului sediu de la Bruxelles.

de Redactia Observator

la 25.05.2017 , 21:20

Născută după cel de-al Doilea Război Mondial pentru a apăra Occidentul de ameninţarea rusă, Alianţa Nord Atlantică şi-a definit astăzi un nou inamic, şi anume extremismul islamic. Anunţul a fost făcut de secretarul general în timpul ceremoniei de inaugurare al noului sediu de la Bruxelles.

Stoltenberg a anunţat şi că Alianţa se va alătura coaliţiei anti-ISIS dar numai din punct de vedere informaţional, nu şi militar. România este reprezentată la discuţii de Klaus Iohannis. Înaintea cinei de lucru, preşedintele României a avut scurte întâlniri atât cu preşedintele american dar şi cu premierul canadian Justin Trudeau, cancelarul Angela Merkel şi cu noul preşedinte al Franţei Emmanuel Macron.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri politice » Terorismul schimbă doctrina NATO. Alianţa Nord-Atlantică trece de partea coaliției anti-ISIS (VIDEO)