Antena Meniu Search
x

Viorica Dăncilă, apel pe Facebook: "Vă rog să distribuiți acest video!"

Viorica Dăncilă, candidat la alegerile prezidențiale ce vor avea loc mâine, a lansat un apel pe Facebook pentru susținătorii săi.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 23.11.2019, 14:18

Viorica Dăncilă, apel pe Facebook: "Vă rog să distribuiți acest video!"
Viorica Dăncilă, apel pe Facebook: "Vă rog să distribuiți acest video!" - Hepta

Viorica Dăncilă, candidat la alegerile prezidențiale ce vor avea loc mâine, a lansat un apel pe Facebook pentru susținătorii săi.

Dăncilă a cerut oamenilor să distribuie un clip video în care Ludovic Orban recunoaște că a dat jos Guvernul PSD pentru ca PNL să poată propune un comisar din Partidului Popularilor Europeni în noua Comisie Europeană.

"Dragii mei, vă rog să distribuiți acest video! Să vadă cât mai mulți români care sunt adevăratele intenții și mize ale lui Klaus Iohannis!

Pentru că sunt foarte mulți cei care s-au întrebat care a fost adevăratul motiv din spatele moțiunii de cenzură, care a aruncat România în criză și haos și care a dus la o explozie a cursului euro la un maxim istoric!

Pe acelaşi subiect

Vă rog să ascultați declarația lui Ludovic Orban de la Zagreb (unde și domnul Iohannis a fost prezent!) în care le spune popularilor europeni că au dat jos Guvernul PSD pentru a putea propune ei un comisar din partea PPE, pentru ca popularii europeni să aibă majoritatea în noua Comisie!

Ei fac jocurile politice ale altora și încearcă să acopere în presă aceste manevre țipând la noi “fake news”! Iată adevăratul fake din politica românească: Klaus Iohannis și PNL!", se arată în postarea Vioricăi Dăncilă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Viorica Dăncilă, apel pe Facebook: "Vă rog să distribuiți acest video!"