Antena Meniu Search
x

Video Doctor Mihail vrea să traducă pe înţelesul tuturor, informaţiile medicale pe care nu le pricepem aşa uşor: Am acest vis

Atunci când vorbim despre medicină, probabil termenii specifici sunt cei care ne dau mari bătăi de cap. Asta vrea doctorul Mihail Pautov să facă prin noua emisiune: să traducă pe înţelesul tuturor, informaţiile de interes pe care poate nu le pricepem aşa uşor. Iar într-o lună îl veţi putea urmări pe micile ecrane.

de Redactia Observator

la 18.05.2021, 15:44

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Mihail Pautov, doctor Mihail este medicul cu cu cei mai mulţi abonaţi pe Youtube din România, aproape 60 de mii şi pregăteşte un proiect interesant pe Antena1.   Emisiunea îşi doreşte să redea oamenilor încrederea în medici. 

Mihail Pautov, medic specialist chirurgie generală: Eu aveam acest vis, să am o emisiune pe care să o prezint. O emisiune medicală, a cărei subiecte medicale eu să le decid, să le dirijez şi să vorbim pe înţelesul oamneilor. Să le dăm şi instrumentele pentru a face mici schimbări pentru că, se pare că dacă întelegi că ceva îţi face rău, nu eşti neapărat pornit să faci schimbarea. Ştim că fumatul dăunează, dar nu ne lăsăm pentru că nu avem instrumentul. Ştim că dacă mâncăm mult ne îngrăşăm, dar nu avem instrumentul ca să slăbim  Eu  îmi doresc să aduc şi instrumente oamenilor. Eu avem acest vis de ceva timp şi  era proiectat undeva în viitor, până când a venit producătorul, Remus Enuş, care mi-a zis să facem emisiunea aceasta. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sanatate » Doctor Mihail vrea să traducă pe înţelesul tuturor, informaţiile medicale pe care nu le pricepem aşa uşor: Am acest vis