Antena Meniu Search
x

Laptele de măgăriţă, remediu natural împotriva virozelor

Schimbările bruşte de temperatură sunt o cauză frecventă a virozelor! Iar mulţi oameni încearcă să-şi rezolve problemele de sănătate cu ajutorul remediilor naturiste. Unul dintre cele mai eficiente este laptele de măgăriţă.

de Redactia Observator

la 10.10.2019, 17:32

Vezi și

Schimbările bruşte de temperatură sunt o cauză frecventă a virozelor! Iar mulţi oameni încearcă să-şi rezolve problemele de sănătate cu ajutorul remediilor naturiste. Unul dintre cele mai eficiente este laptele de măgăriţă. Costă mult, însă rezultatele sunt cât se poate de rapide. În plus, un astfel de lapte poate fi folosit cu succes pentru imunizarea copiilor.

Laptele de măgăriță este un remediu natural îndrăgit de toţi copiii. Asta şi datorită faptului că, în proporţie de 97 la sută, seamănă foarte mult cu laptele matern.

Pe cât de mari sunt proprietăţile laptelui, pe atât de dificil este să creşti o măgăriţă. Într-o fermă din Bihor, 300 de animale sunt mulse zilnic, iar laptele lor ajunge pe rafturile supermarketurilor din întreaga ţară. Pe un litru de lapte, producătorii cer 140 de lei.

Din cauza schimbărilor bruşte de temperatură, doar în judeţul Bihor au fost înregistrate cu zece la sută mai multe cazuri de răceli sau viroze, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sanatate » Laptele de măgăriţă, remediu natural împotriva virozelor