Antena Meniu Search
x

Video Noile centre de vaccinare din Suceava, întârziere de o lună. În judeţ, locurile pentru vaccin sunt limitate

Suceava cere patru noi centre de vaccinare în judeţ până în 8 februarie, pentru a mări capacitatea de testare. Asta deşi centrele trebuiau deschise odată cu începerea celei de-a doua etape de imunizare.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 28.01.2021, 09:40

Vezi și
  • În Suceava vor fi deschise patru centre noi de vaccinare
  • În judeţ, locuri pentru vaccin mai există la spitalele din Vatra Dornei şi Siret

Patru noi centre de vaccinare pe care DSP Suceava vrea să le deschidă începând cu data de 8 februarie în judeţ. Sunt centre de vaccinare comunitare care au fost amenajate patru în săli de sport. Au deja avizul DSP Suceava, iar reprezentanţii instituţiei aşeaptă aprobarea de la INSP.

Se doreşte deschiderea acestor centre, pentru că în cele trei localităţi unde sunt centrele de vaccinare, cererea este destul de mare, iar locuri nu mai sunt în centrele care există în spitale. 

Cele patru centre trebuiau deschise odată cu cea de-a doua etapă de imunizare. Fac parte dintr-un lot de 22. Cele mai multe au fost amenajate, au circuite deja stabilite, au mobilier, pentru unele dintre ele s-a stabilit şi cine lucrează acolo. 

În judeţ, locuri pentru vaccin mai există la spitalele din Vatra Dornei şi din Siret. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sanatate » Noile centre de vaccinare din Suceava, întârziere de o lună. În judeţ, locurile pentru vaccin sunt limitate