Antena Meniu Search
x

Record de noi infectări cu coronavirus, cele mai multe din 9 mai

Creşte numărul infecţiilor cu noul virus. 320 de cazuri de COVID-19 depistate în ultimele 24 de ore. Vestea vine cu o zi înaintea noilor măsuri de relaxare, iar cifra este cea mai mare din 9 mai până acum.

Maria Rohnean
de Maria Rohnean

la 15.06.2020, 03:09

Vezi și
  • 6280 de cazuri active în România.
  • 98 de mii de români sunt în izolare.

Se aşteaptă şi autorităţile la o creşteră susţinută a infecţiilor cu COVID-19, astfel că reiau recomandările de păstrare a regulile de igienă şi distanţare socială pentru a putea merge înainte cu măsurile de relaxare.

Sunt cu 45 de cazuri mai mult decât ieri, iar de la ultima informare au mai fost înregistrate şi 16 decese, dintre care 6 la persoane cu vârsta sub 60 de ani.

Astfel, în România mai sunt în prezent 6280 de cazuri active. 165 de persoane sunt în stare gravă, la Terapie Intensivă, cifră în scădere faţă de ieri.

Scade treptat şi numărul celor aflaţi în carantină, 1985, dar şi al persoanelor care sunt în izolare la domiciliu, aproape 98 de mii.

Şi pentru că 288 oameni n-au mai avut răbdare până la introducerea noilor măsuri de relaxare, s-au ales cu amenzi contravenţionale în valoare de peste 160 de mii de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Sanatate » Record de noi infectări cu coronavirus, cele mai multe din 9 mai