Antena Meniu Search
x

Șoferul drogat care a provocat carambolul din București locuiește deasupra Poliției Locale, unde ar avea și un studio de videochat

Şoferul care a lovit trei maşini aseară, în centrul Capitalei, recunoaşte că era drogat. În maşina lui, anchetatorii au găsit prafuri suspecte.

Vezi și

Şoferul care a lovit trei maşini aseară, în centrul Capitalei, recunoaşte că era drogat. În maşina lui, anchetatorii au găsit prafuri suspecte. Bărbatul nu are permis eliberat în România. Le-a prezentat poliţiştilor un act din Liban. Şi le-a spus că mergea cu viteză ca să-i provoace plăcere soţiei sale. Ea, în schimb, îl acuză că a vrut să o omoare. Surse din anchetă spun că cei doi soţi ar deţine un studio de videochat.

În cătuşe şi cu privirea în pământ, bărbatul nu fuge de întrebări. Din maşina poliţiştilor, încearcă să explice de ce a intrat orbeşte în cele trei autoturisme de la semafor. Soţia lui l-a acuzat că ar fi vrut să o ucidă. El însă a negat cu vehemență.

Bărbatul conducea drogat și cu permis fals

Dar martorii îl contrazic. Chiar şi după carambol, femeia a scăpat cu greu din mâinile lui. Acum e încă la spital şi îşi va spune şi ea varianta ei poliţiei.

Din maşina bărbatului, anchetatorii au ridicat plicuri cu prafuri suspecte, posibil droguri, şi aşteaptă analizele de laborator. Au confirmat deja că bărbatul a condus sub influenţa cocainei. ŞI fără permis.

Individul le-a prezentat poliţiştilor un act emis în Liban. Un fals, spun surse. De altfel, pe numele lui există deja un dosar penal pentru că a fost prins fără carnet la un control de rutină. Aseară, anchetatorii au ajuns şi în blocul din Bucureşti unde cei doi locuiesc cu chirie.

Locuiește în același bloc cu sediul Poliției Locale

În blocul în care cei doi soţi locuiesc, este şi sediul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti. Tot aici însă se pare că familia ar deţine şi un studio de videochat. 

De doi ani ar fi pornit afacerea cu videochat. De ceva vreme însă, susţin apropiaţi ai cuplului, relaţia dintre soţi devenise tensionată. Iar cearta din maşină care a şi provocat accidentul ar fi început de acasă.

Chiar dacă bărbatul susţine că nu a încercat să-şi omoare soţia, poliţişti au deschis un dosar penal in rem pentru tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Șoferul drogat care a provocat carambolul din București locuiește deasupra Poliției Locale, unde ar avea și un studio de videochat