Antena Meniu Search
x

Accident teribil! Fiul pictorului Daniel Leş, în stare gravă

Accident cumplit aseară, în Baia Mare! Fiul pictorului şi ceramistului Daniel Leş a pierdut controlul volanului, iar un prieten de-al său a murit pe loc

Vezi și

Accident cumplit aseară, în Baia Mare! Fiul pictorului şi ceramistului Daniel Leş a pierdut controlul volanului, iar un prieten de-al său a murit pe loc

Răpuşi de durere, părinţii băiatului care şi-a pierdut viaţa în accident au totuşi puterea să-l încurajeze pe tatăl celui care le-a ucis fiul, într-un moment de neatenţie. "A fost demonstraţia cea mai puternică de creştinism pe care am văzut-o. Biata femeie îşi făcea probleme pentru fiul meu. Mă încuraja pe mine. Eu plângeam ca un copil. S-au înţeles extraordinar de bine, prieteni foarte buni", a declarat pictorul. 

Cu o seară înainte de BAC, au mers împreună la o petrecere restrânsă. Ar fi băut mai multe beri iar când au plecat, şoferul, fiul lui Daniel Leş, a pierdut controlul maşinii într-o curbă.

Maşina în care erau împreună cu un alt prieten s-a lovit violent de un stâlp. Tânărul aflat pe scaunul din dreapta a murit pe loc. Cel de pe bancheta din spate a scăpat cu câteva răni uşoare. Băiatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri amănunţite, apoi medicii i-au dat drumul acasă. Azi a dat şi el examenul.

Fiul artistului este acum cercetat pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Accident teribil! Fiul pictorului Daniel Leş, în stare gravă