Antena Meniu Search
x

Accident de muncă la sediul Batalionului 151 Infanterie "Lupii Negrii" din Iaşi! Doi muncitori au ajuns la spital

Doi bărbați, angajaţi civili ai Batalionului 151 Infanterie 'Lupii Negrii' Iaşi, au fost victimele unui accident de muncă, petrecut miercuri.

Vezi și

Doi bărbați, angajaţi civili ai Batalionului 151 Infanterie 'Lupii Negrii' Iaşi, au fost victimele unui accident de muncă, petrecut miercuri, la prânz.

Unul a căzut de pe o scară de la peste doi metri înălţime şi a ajuns la spital cu răni mai grave. Iar cel de-al doilea, care îi ţinea scara, a fost dus şi el la doctor, însă are răni mai uşoare.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 12.00. Cei doi bărbaţi lucrau la renovarea exteriorului unei clădiri. Unul dintre ei, care are 58 de ani, s-a urcat pe o scară, iar celălat o ţinea. La un moment dat însă s-a întâmplat ceva şi muncitorul a căzut de pe scară peste cel aflat la sol. Imediat au fost chemaţi în ajutor medicii de pe ambulanţă.

Când au ajuns medicii au constatat că bărbatul de 58 de ani îşi rupsese un picior. Celalalt muncitor a scapat fără leziuni grave, însă ambii au fost transportaţi la Spitalului Sfântul. Spiridon din Iaşi pentru investigaţii de specialitate.

Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Accident de muncă la sediul Batalionului 151 Infanterie "Lupii Negrii" din Iaşi! Doi muncitori au ajuns la spital