Antena Meniu Search
x

Accident din cauza vitezei pe un bulevard din Capitala

Trei tineri din Bucuresti si-au vazut moartea cu ochii azi-noapte. Masina in care erau s-a oprit in cateva conducte care se aflau pe mijlocul strazii. Doar o minune a facut ca autoturismul sa nu se prabuseasca intr-o groapa de aproape patru metri

Vezi și

Cei trei tineri se intorceau in Bucuresti. Drumul lor s-a terminat brusc si violent la cateva sute de metri dupa ce au intrat in oras. In zona, se fac lucrari, iar masina tinerilor s-a izbit puternic de cateva conducte, care erau pe mijlocul soselei. Doar un miracol a facut ca autoturismul sa nu se prabuseasca in groapa uriasa din mijlocul santierului. Martorii au fost cei care le-au sarit in ajutor.

Pentru sofer nu au putut face nimic. Era grav ranit si captiv in ghemul de fiare. Medicii de la Smurd ajutati de pompieri s-au chinuit minute bune sa-l scoata din masina distrusa. “In urma accidentului, a rezultat vatamarea a trei persoane, care au fost transportate la spital in vederea acordarii ingrijirilor medicale”, a declarat Florin Vaduva, de la Brigada Rutiera Bucuresti.

Soferul este cercetat penal pentru vatamare corporala din culpa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Accident din cauza vitezei pe un bulevard din Capitala