Antena Meniu Search
x

Accident grav în comuna Girov, din Neamţ! Șase persoane au ajuns la spital

Accident grav, seara trecută, într-o intersecţie din comuna Girov, judeţul Neamţ! Un tânăr de 21 de ani a intrat în şoseaua principală, de pe un drum secundar, fără să acorde prioritate autoturismului care circula regulamentar. 

de Redactia Observator

la 18.11.2019, 10:55

Vezi și

Accident grav, seara trecută, într-o intersecţie din comuna Girov, judeţul Neamţ! Un tânăr de 21 de ani a intrat în şoseaua principală, de pe un drum secundar, fără să acorde prioritate autoturismului care circula regulamentar. La volan era un bărbat de 43 de ani din Republica Moldova, care nu a mai putut evita impactul.

Soţia sa a rămas prinsă între fiare contorsionate ale autoturismului şi a avut nevoie de descarcerare, în timp ce el, fiul lor de 13 ani şi bunica au suferit multiple traumatisme. Cu toţii au fost transportaţi la spital, acolo unde au ajuns şi şoferul care a provocat accidentul, dar şi fratele său, care era cu el în maşină.

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Accident grav în comuna Girov, din Neamţ! Șase persoane au ajuns la spital