Antena Meniu Search
x

Doi răniţi grav, în urma unui accident cu 3 maşini la Oradea

Un accident grav a avut loc la Oradea, în care au fost implicate trei maşini, un Opel, un Renault şi un Seat, ultimul autoturism fiind înmatriculat în Olanda. Deocamdată nu se ştie motivul exact care a dus la producerea accidentului, însă doi dintre şoferi au rămas încarceraţi.

de Redactia Observator

la 08.04.2019, 17:00

Una dintre maşinile implicate în accident era înmatriculată în Olanda
Una dintre maşinile implicate în accident a ajuns în şanţ - INFO Trafic Bihor

Un accident grav a avut loc la Oradea, în care au fost implicate trei maşini, un Opel, un Renault şi un Seat, ultimul autoturism fiind înmatriculat în Olanda.

Deocamdată nu se ştie motivul exact care a dus la producerea accidentului, însă doi dintre şoferi au rămas încarceraţi şi au fost scoşi cu greu dintre fiarele contorsionate.

Accident la Oradea, cu 3 maşini şi 2 răniţi grav

Conform Bihor Online, şoferii au primit primul ajutor la faţa locului şi urmează să fie transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde ar urma să ajungă şi al treilea şofer implicat, deşi starea lui este mai bună.

Autorităţile locale au intervenit cu un echipaj de descarcerare grea, doua echipaje de la Detaşamentul 2 de pompieri Oradea (o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi unul de paramedici), un echipaj de Terapie Intensiva Mobilă de la SMURD şi trei echipaje medicale de la Ambulanţă Oradea.

Poliţiştii au demarat o anchetă, însă circulaţia nu a avut de suferit în zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Doi răniţi grav, în urma unui accident cu 3 maşini la Oradea