Antena Meniu Search
x

Agenția din Galați la care s-a jucat biletul câștigător la Loto, plină de noroc

Marele premiu la LOTO a fost câştigat cu un bilet jucat la Galaţi! Întâmplarea face ca agenţia de unde a fost cumpărat biletul să aibă un istoric în ceea ce priveşte câştigarea potului cel mare. Trei gălăţeni care au jucat, până acum, la Agenţia 10 din Galaţi au devenit milionari.

de Redactia Observator

la 13.05.2019, 17:17

Vezi și

Marele premiu la LOTO a fost câştigat cu un bilet jucat la Galaţi! Întâmplarea face ca agenţia de unde a fost cumpărat biletul să aibă un istoric în ceea ce priveşte câştigarea potului cel mare. Trei gălăţeni care au jucat, până acum, la Agenţia 10 din Galaţi au devenit milionari. Ar fi fost patru, doar că unul a avut un mare ghinion.

De zece ani, gălăţenii joacă la agenţia din piaţa Energiei. Toţi speră că norocul le va surâde aşa cum s-a întâmplat în 2008, când doi norocoşi au plecat acasă cu aproape 7,5 milioane de euro. Totuşi, cel mai mare câştig a fost cel din vara anului 2009, atunci când un pompier a câştigat nu mai puţin de 11 milioane de euro.

Anul acesta, norocul a făcut ca biletul câştigător să fie cumpărat tot din agenţia gălăţeană. Şase numere ghicite corect i-au adus norocosului aproape cinci milioane de euro. Specialiştii spun că pentru a lua potul cel mare nu este nevoie să cumpăraţi bilete cu variante costisitoare.

Până acum posesorul biletului câştigător nu s-a prezentat să revendice premiul. De altfel, în 2013 un premiu de aproape 2 milioane de lei nu a fost revendicat nici până în ziua de azi. Şi asta deoarece câştigătorul a rămas fără biletul norocos după ce soţia i-ar fi spălat cămaşa fără să verifice buzunarele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Agenția din Galați la care s-a jucat biletul câștigător la Loto, plină de noroc