Antena Meniu Search
x

Aglomerație pe drumul spre Valea Prahovei

Cine s-a trezit cu noaptea-n cap, a adormit pe drum. Pe Drumul Naţional 1. Valea plângerii s-a mutat pe Valea Prahovei, căci toată lumea a plecat să petreacă la munte. Până la petrecerea de anul nou, distracţia a început, însă, pe pârtie

Vezi și

Cine s-a trezit cu noaptea-n cap, a adormit pe drum. Pe drumul naţional 1. Valea plângerii s-a mutat pe Valea Prahovei, căci toată lumea a plecat să petreacă la munte. Până la petrecerea de anul nou, distracţia a început, însă, pe pârtie

Cu schi, vin fiert şi cârnaţi tradiţionali. Cu asemenea tentaţii, nimeni nu s-a plâns de gradele puţine din termometru.

Cine se scoală de dimineaţă, adoarme pe drum. Adică, pe Valea Prahovei. Astăzi, cozile de maşini s-au întins pe kilometri întregi. Un drum lung şi obositor, însă răsplata a fost pe măsură. Pe pârtie, nervii s-au evaporat. De îndată ce turiştii şi-au luat schiurile în picioare. Mai ales cei mici. Chiar dacă petrecerea de Revelion e mâine, pe pârtia de schi distracţia a început de azi. Mai ales că după atâta ninsoare, astăzi a ieşit şi soarele.

După câteva ture pe pârtie, şi două trei pahare de vin fiert, stomacul îşi cere drepturile. Dar turiştii nu se îndură să părăsească pârtia.

Mâine, distracţia de Revelion se mută în pensiuni şi hoteluri, dar cei care vor să intre în Anul Nou pe pârtie, vor avea parte de concerte până dimineaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Aglomerație pe drumul spre Valea Prahovei