Antena Meniu Search
x

Alarmă de răpire în București. Poliţiştii, acuzați că au pierdut timp prețios

Un caz privind răpirea unei femei în centrul Capitalei a fost elucidat abia după nouă ore. Poliţiştii care au intervenit sunt acuzaţi de femeia care a anunţat cazul la 112 că au pierdut timp preţios.

de Redactia Observator

la 13.08.2019, 21:50

Vezi și

Un caz privind răpirea unei femei în centrul Capitalei a fost elucidat abia după nouă ore. Poliţiştii care au intervenit sunt acuzaţi de femeia care a anunţat cazul la 112 că au pierdut timp preţios. Deşi le-a oferit toate detaliile dispecerilor - de la identitatea suspectului până la maşina în care se află - agenţii ar fi preferat să o interogheze pe ea decât să îl găsească mai repede pe suspect. Din fericire, răpirea a fost o alertă falsă.

În plină stradă, puţin după ora 22.00, un bărbat este suprins când o urcă cu forţa pe o tânără în maşina sa. Un martor povesteşte că a crezut că este vorba despre o răpire, aşa că, după ce a făcut o fotografie autoturismului, a sunat la 112.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Abia după aproape 30 de minute, estimează martorul, poliţiştii au pornit pe urma presupusului răpitor care a acţionat chiar în Centrul Capitalei. După mai bine de şase ore autoturismul a fost găsit la marginea comunei Chiajna.

Cum nu aparţinea suspectului, acesta a fost identificat abia dimineaţă. Le-a spus anchetatorilor că totul a fost o ceartă între iubiţi.Tânăra nu a depus plângere împotriva iubitului ei. Iar după câteva ore de audieri cei doi au plecat acasă împreună.

În ceea ce priveşte intervenţia agenţilor, poliţiştii spun că totul a funcţionat ca la carte. Şi că echipajele au plecat în căutarea posibilei victime în doar câteva minute.

Polţiştii spun că este normal ca cei care apelează la ajutorul agenţilor să primească cât mai multe întrebări pentru rezolvarea cazului şi că întreaga acţiune desfăşurată azi noapte a fost un succes. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Alarmă de răpire în București. Poliţiştii, acuzați că au pierdut timp prețios