Antena Meniu Search
x

ATENŢIE! Alte schimbări în învăţământ pentru elevii din clasele a II-a, a IV-a şi a VI-a

În luna mai, elevii din clasele a II-a, a IV-a şi a VI-a vor susţine evaluări în semestrul al doilea, care începe luni şi se încheie pe 20 iunie.

În semestrul al doilea sunt programate evaluarea naţională de la sfârşitul clasei a VIII-a şi examenul de bacalaureat, dar şi simulările acestora.

Astfel, la o săptămână de la revenirea din vacanţa intersemestrială, respectiv în perioada 18-20 februarie, va avea loc simularea evaluării naţionale, pentru elevii din clasa a VIII-a. Simularea examenului de bacalaureat, la care vor participa, în premieră, şi elevii din clasa a XI-a, va fi între 3 şi 7 martie.

În perioada 7-11 aprilie a fost programată săptămâna "Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!", când elevii vor participa la activităţi extracurriculare şi extraşcolare. La finalul acestei săptămâni, elevii vor avea vacanţă de primăvară, care va începe în 12 aprilie şi se va încheia în 22 aprilie, după a treia zi de Paşti.

În perioada 6-29 mai vor fi organizate, în premieră, evaluări naţionale pentru toţi elevii claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a. Evaluările vor fi organizate în două sesiuni, a doua fiind rezervată elevilor care au absentat, din motive întemeiate, la prima examinare. Notele obţinute de elevi la aceste evaluări nu vor fi trecute în catalog.

sursă: Antena 3

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » ATENŢIE! Alte schimbări în învăţământ pentru elevii din clasele a II-a, a IV-a şi a VI-a