Antena Meniu Search
x

Ambulnţe blocate în nămeţi

Iarna a pus stăpânire pe drumurile din România şi i-a luat prizonieri chiar şi pe salvatori. Mai multe echipaje de ambulnaţă au rămas blocate în nămeţi. În unele cazuri medicii şi pacienţii au aşteptat câteva ore până când un utilaj de deszăpezire i-a scos din nămeţi.

Vezi și

După ce au supravieţuit unui carambol pe autostrada A1, şase răniţi au trăit un nou coşmar.

60 de jandarmi au fost trimişi să scoată ambulanţa din nămeţi. Au dat la lopată să facă loc utilajelor.

O altă ambulanţă care trebuie să ajungă la acelaşi carambol de pe autostradă a rămas blocată în zăpadă. Un zid de zăpadă ridicat de viscol în mijlocul şoselei a ţinut ambulanţa în loc.

Degeaba au încercat oamenii să scoată salvarea din troiene. Abia după ce a apărut în zonă un utilaj a putut pleca din loc.

O femeie în durerile facerii plecată cu soţul la spital, a rămas blocată pe un drum din Călăraşi. O ambulanţă a venit după ea la mai bine de o oră. Femeia a ajuns cu bine la Slobozia.

În nămeţi au rămas prizonieri şi patru medici împreună cu asistent care veneau spre Craiova să preleveze organe de la un pacient aflat în moarte clinică.

Mai bine de o oră au aşteptat doctorii până când o altă ambulanţă a venit să-i ia. Până la urmă echipa a ajuns cu bine la destinaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Ambulnţe blocate în nămeţi