Antena Meniu Search
x

Video Amenzi de mii de lei aplicate de poliţiştii din Bucureşti, în urma unei acţiuni de prindere a şoferilor beţi sau drogaţi

A fost noapte albă pentru poliţiştii de la Brigada Rutieră a Capitalei. Mai mulţi şoferi au fost traşi pe dreapta şi testaţi pentru alcool şi droguri. La scurt timp, au apărut şi rezultatele pozitive pe aparatele de testare. În total, cinci permise de conducere au fost reţinute pentru 90 de zile, iar trei certificate de înmatriculare au fost retrase.

de Redactia Observator

la 28.02.2021, 09:29

Vezi și
  • Poliţiştii din Bucureşti au reţinut cinci permise de conducere, pentru o perioadă de 90 de zile.

Poliţiştii au depistat, pe o stradă din Sectorul 5, un bărbat de 43 de ani care s-a urcat băut la volan, iar aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,50 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. 

A rămas fără permis, iar pe numele său poliţiştii au deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Valoarea totală a amenzilor date de poliţiştii de la Rutieră, aseară, a fost de aproximativ 13.000 de lei.

Claudiu Costea, purtător de cuvânt Brigada Rutieră: Pe o stradă din Sectorul 4 un conducător auto în vârstă de 50 de ani a fost depistat în timp ce conducea sub influenţa băuturilor alcoolice. Valoarea indicată de aparatul alcooltest a fost de 0,20 mg per litru pur alcool în aerul expirat. Poliţiştii au dispus reţinerea permisului de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Amenzi de mii de lei aplicate de poliţiştii din Bucureşti, în urma unei acţiuni de prindere a şoferilor beţi sau drogaţi