Antena Meniu Search
x

Ani grei de închisoare pentru cei doi bărbaţi care au asasinat un interlop din Piteşti

Ani grei de închisoare au primit cei doi bărbaţi care au asasinat în stradă un interlop din Piteşti, anul trecut!

Vezi și

 Ani grei de închisoare au primit cei doi bărbaţi care au asasinat în stradă un interlop din Piteşti, anul trecut! Cel care a tras cele şapte gloanţe a primit 23 de ani de închisoare, iar complicele lui, poliţistul care a făcut rost de arma crimei, cu un an mai puţin.

Niciunul dintre ei nu a contestat decizia instanţei. Ion Păun, cel care a comis asasinatul şi agentul de poliţie Alin Toma au fost condamnaţi pentru omor, respectiv complicitate la omor. Procurorii au ajuns la ei după ce au reuşit să ridice probe ADN de pe cagula cu care criminalul şi-a acoperit faţa, de pe o mănuşă folosită tot de asasin dar şi de pe patentul pe care subofiţerul l-a folosit pentru a tăia alimentarea cartierului la iluminatul public.

Şapte împuşcături s-au auzit în noapte, acum un an, toate trase de aproape cu un pistol Glock de 9 milimetri. Gloanţele au străpuns pieptul, mâna şi piciorul victimei. Arma crimei aparţinea agentului, însă acesta, încercând să îi deruteze pe criminalişti, şi-a înscenat spargerea propriului apartament şi a anunţat că i s-a furat arma. Cei doi bărbaţi le-au spus procurorilor le era teamă de victimă, de la care ar fi primit

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Ani grei de închisoare pentru cei doi bărbaţi care au asasinat un interlop din Piteşti