Antena Meniu Search
x

Absolventii de liceu vor primi subiecte diferentiate la BAC

Logica ajunge, in sfarsit, si la examenul de bacalaureat. Anul acesta, absolventii de liceu vor avea subiecte la BAC in functie de profilul absolvit si de materia studiata

Vezi și

Daca isi face vreun elev iluzii ca ar putea intra in categoria celor privilegiati, care vor avea subiecte mai usoare la Bacalaureat, se inseala! Gradul de dificultate va fi, practic, acelasi pentru toata lumea.

Dar, ca sa nu mai existe problemele din anii trecuti, cand absolventii de liceu se trezeau la BAC cu subiecte din materia pe care nu au studiat-o, Ministerul Educatiei schimba foaia. Subiectele vor fi date in functie de profil si de ceea ce li s-a predat la clasa elevilor. E doar inceputul schimbarilor din invatamant. Ministrul Educatiei spune ca in trei-patru ani BAC-ul ar putea arata total diferit. Si cand vine vorba despre structura, dar si despre subiecte. Remus Pricopie, spunea spre exemplu, ca nu mai vrea ca elevii romani sa dea la Bacalaureat, la matematica, subiecte pe care le rezolva studentii din Statele Unite in anul I sau II de facultate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Absolventii de liceu vor primi subiecte diferentiate la BAC