Antena Meniu Search
x

Apel umanitar pentru Monica, tânăra din Vidra bătută cu sălbăticie şi aruncată peste gardul unui spital (Foto)

Apel umanitar pentru Monica, tânăra de 18 ani din localitatea Vidra care a fost bătută cu sălbăticie şi aruncată peste gardul unui spital, lansat de apropiaţi.

Apel umanitar pentru Monica, tânăra din Vidra bătută cu sălbăticie şi aruncată peste gardul unui spital - Facebook

Apel umanitar pentru Monica, tânăra de 18 ani din localitatea Vidra care a fost bătută cu sălbăticie şi aruncată peste gardul unui spital, lansat de apropiaţi.

Tânăra, care urmează să împlinească 19 ani luna aceasta, a fost adusă în comă la spitalul din comună, luni, 2 aprilie, în jurul orei 8:00, de către iubitul său, un bărbat în vârstă de 31 de ani.

Bărbatul a fost cel care a snopit-o în bătaie pe tânără şi apoi i-ar fi aruncat trupul peste gardul spitalului din Vidra.

Paznicul spitalului a fost cel care a găsit-o pe Monica desfigurată şi plină de sânge şi a dus-o la camera de gardă.

Pe acelaşi subiect

Fata ar fi avut asupra ei telefonul mobil şi buletinul, însă medicilor le-a fost greu să îşi dea seama dacă fata era aceeaşi persoană din buletin din cauza rănilor grave.

Monica a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani, acolo unde, în urma unor analize care au arătat că a suferit leziuni cerebrale grave, medicii au decis să o transfere la Spitalul de Neurochirurgie Galaţi.

Mama Monicăi a lansat un apel disperat pentru a-şi salva fiica. Tânăra se zbate în continuare între viaţă şi moarte în spital, iar costurile pe care familia trebuie să le suporte sunt uriaşe.

"Vin cu rugămintea de mamă, om, să o ajutăm pe Monica. Niciun suflet nu merită asta, niciun copil, nici al meu, nici al tău, nici al nimănui….", a declarat Maricia Vidreanu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Apel umanitar pentru Monica, tânăra din Vidra bătută cu sălbăticie şi aruncată peste gardul unui spital (Foto)