Antena Meniu Search
x

Arta gastronomică a coborât în stradă, la Târgu-Mureş

A fost un weekend plin de preparate delicioase pentru gurmanzii dornici să descopere ce au să ofere bucătăriile lumii. Pe o pajişte din oraş, zeci de oameni au gustat din preparate libaneze, servite chiar sub cerul liber.

de Redactia Observator

la 29.06.2020, 17:54

Vezi și
  • Turiştii şi-au încărcat bateriile cu energie.
  • Evenimentul este organizat weekend de weekend.

În hamace, la mese ori pe fotolii uriaşe târgmureşenii care au avut poftă de o porţie de aer curat, dar şi de mâncare bună au ieşit la iarbă verde. În spatele fostei Uzine Foto din oraş au găsit un loc de poveste.

Evenimentul este organizat weekend de weekend. Dacă până acum, participanţii au putut savura bunătăţi din bucătăria mexicană ori italiană, în acest final de săptămână, au descoperit gastronomia libaneză.

În urmă cu câţiva ani locul era pustiu. O mână de oameni talentaţi i-au dat însă o altă faţă şi de ce nu, o nouă viaţă.

Silviu Cioloboc, organizator eveniment: Am decis să aducem noi puţină culoare, să facem o artă stradală, să aducem evenimente culturale. Anii trecuţi am avut evenimente de pictură, de artă digitală, eveniment de educaţie juridică. Având umbră, copaci, am legat hamace, ne am gândit să vopsim copacii, să facem mesaje care să îi inspire pe oameni.

Festinul continuă şi în săptămânile următoare, când gurmanzii vor putea savura preparatele specifice bucătăriei americane şi japoneze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Arta gastronomică a coborât în stradă, la Târgu-Mureş