Antena Meniu Search
x

Câştigătoarea marelui premiu la loto nu a avut bani să plătească căldura, astă-iarnă

Marele premiu de la loto 6 din 49 a fost câştigat, iar povestea din spatele lui este incredibilă!

Vezi și

Marele premiu de la loto 6 din 49 a fost câştigat, iar povestea din spatele lui este incredibilă! O pensionară de 84 de ani a jucat o variantă simplă şi a câştigat aproape trei sute de mii de euro, după ce în iarnă a îngheţat, la propriu, în casă, pentru că nu îşi permitea să plătească pentru căldură.

Câştigtoarea de la loto are 84 de ani şi o pensie de numai 900 de lei pe lună. Femeia spune că s-a chinuit să strângă leu cu leu, ca să poată trăi, dar şi ca să-şi ajute nepoata plecată în străinătate.

Spune că, de ani de zile, îşi pune speranţele într-un câştig la loto.

O întâmplare fericită, care i-a adus aproape 300 de mii de euro. A mai câştigat şi în trecut, dar niciodată mai mult de câteva zeci de lei. Cea care i-a vândut biletul este o angajată a Loteriei, care, în trecut, a mai purtat noroc unui câştigător al marelui premiu.

După impozitare, pensionara va rămâne cu aproape 210 mii de euro. Cu banii îşi va putea aduce acasă strănepoata, care lucrează în Anglia ca asistentă medicală.

Trei dintre numere, 3, 21 şi 31, au fost extrase şi ieri, dar şi acum o săptămână. Atunci, de Paşte, marele premiu, de aproape un milion şi jumătate de euro, a fost câştigat de un braşovean de 30 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Câştigătoarea marelui premiu la loto nu a avut bani să plătească căldura, astă-iarnă