Antena Meniu Search
x

Imagini de groază filmate în apropierea Capitalei. Un microbuz a luat foc, în mers

La bord, se aflau mai mulţi călători. Şoferul a văzut cum ieşea fum de sub capotă, a tras pe dreapta şi a reuşit să evacueze toţi oamenii.

Vezi și

La bord, se aflau mai mulţi călători. Şoferul a văzut cum ieşea fum de sub capotă, a tras pe dreapta şi a reuşit să evacueze toţi oamenii, înainte de a se produce o tragedie.

Ora 16:30. Comuna Jilava. Una dintre cele mai frecventate trasee dintre Bucureşti şi Giurgiu. Un microbuz plin cu persoane ia foc în mers. 

Şoferul microbuzului a tras pe dreapta, iar oamenii au reuşit să se salveze înainte ca maşina să fie cuprinsă complet de flăcări. Pe şosea s-a format un şir lung de maşini. La o oră de vârf.

Pompierii au izolat incendiul şi încearcă să afle de unde a pornit focul. 

Acesta este doar unul dintre incidentele în care sunt implicate microbuze de transport persoane. Reporterii Observator au arătat, în nenumărate rânduri, pericolul la care sunt expuşi oamenii în mijloacele de transport în comun. Dar întotdeauna există o scuză...

Astăzi nu a avut nimeni de suferit. Dar neregulile din maşinile de transport pun, zilnic, vieţi în pericol. Ultima tragedie a fost la Neamţ. Înainte de Paşti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Imagini de groază filmate în apropierea Capitalei. Un microbuz a luat foc, în mers