Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Au curs lacrimi în Suceava, unde o mamă şi fiul ei au ars în casa mistuită de flăcări!

Flăcările le-au ars până la temelii casa în care locuiau. I-au lăsat fără mamă şi fără mezinul familiei. O fetiţă de nouă ani şi un băieţel de şase au rămas pe drumuri, la mila rudelor şi a vecinilor. Iar tatăl, nu-şi revine

de Redactia Observator

la 29.11.2014 , 19:39

Flăcările le-au ars până la temelii casa în care locuiau. I-au lăsat fără mamă şi fără mezinul familiei. O fetiţă de nouă ani şi un băieţel de şase au rămas pe drumuri, la mila rudelor şi a vecinilor. Iar tatăl, nu-şi revine

Şi-a privit împietrit casa în care soţia a murit strângându-şi fiul cel mic în braţe. Femeia se aruncase în flăcări să-l salveze, dar s-a prăbuşit la câţiva metri de uşa casei. Sătenii au strâns bani pentru sicriele în care mama şi fiul ei au fost duşi astăzi la groapă, în satul lor din Suceava.

Un bărbat îşi plânge soţia şi pe Mitruţ, mezinul familiei pentru salvarea căruia mama a făcut sacrificiul suprem. Aspazia a intrat în flăcări să-şi scoată fiul din camera care ardea. Hainele i-au luat foc, iar femeia s-a prăbuşit la doar câţiva paşi de uşa dincolo de care şi ea, şi fiul ei ar fi fost salvaţi.

Vezi și

Un coş necurăţat al sobei le-ar fi aprins casa din lemn. Înăuntru se afla doar Mihuţ, băieţelul de trei ani. Mama era cu treabă, prin curte, iar tatăl împreună cu fiul de şase ani, plecase în sat. Când a văzut că-i arde casa, bărbatul a vrut să se arunce în flăcări, dar a fost oprit de săteni. Era prea târziu. Soţia lui murise strângându-şi în braţe copilul.

Un tată şi doi copii au rămas pe drumuri. Un băieţel de şase ani şi o fetiţă de nouă. Pentru ea tatăl muncea din greu să o ţină la o şcoală, în oraş.

Sătenii au strâns bani pentru sicriele în care mama şi fiul ei au fost duşi la groapă cu slujbă şi preoţi. Într-o căruţă trasă de cal.

Tatăl şi copiii lui vor sta peste iarnă la rude. Şi vor trăi din ce va câştiga bărbatul muncind cu ziua prin vecini. Din casa lor au rămas doar câteva ziduri negre. Şi amintirea unei zile în care au pierdut tot.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Au curs lacrimi în Suceava, unde o mamă şi fiul ei au ars în casa mistuită de flăcări!