Antena Meniu Search
x

Aventura la inaltime in Masivul Retezat

Daca aveti drum prin Masivul Retezat, va recomandam o oprire: Tabara Rausor, unde s-a inaugurat recent un nou traseu al aventurii. Dedicat atat iubitorilor de senzatii tari, cat si turistilor care vor sa-si invinga teama de inaltime, traseul este pentru toate gusturile

Vezi și

Sub atenta supraveghere a unui dulau de Retezat, copiii invata parca sa mearga din nou. Pe scanduri de lemn, suspendati in aer. “Totul nu tine de muschi, tine doar de concentrare si de echilibru. Cam asta e cam tot ce trebuie sa faci la un parc de aventura”, a explicat Ovidiu Bodean, seful Salvamontului Hunedoara.

Un parc de aventura in mijlocul unei… aventuri veritabile: Masivul Retezat. Iar pentru cei care nu se incumeta inca la trasee de anvergura, exista intotdeauna o replica mai modesta.

Iar recomandarile salvamontistilor nu sunt de ignorat. “Toate traseele din Retezat sunt deschise, desigur fiecare traseu cu recomandarile lui. De exemplu, portiunea dintre varful Papusa si varful Mare, ar fi cel mai dificil traseu din Retezat”, a precizat salvamontistul Abel Ritisan.

Cert este ca mii de oameni au fost in weekend aici. Si cei mai multi spun ca vor reveni, in concediu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Aventura la inaltime in Masivul Retezat