Antena Meniu Search
x

Sătui de bătăile primite zilnic de la tată şi bunic, patru copii din Dâmbovița au cerut ajutorul autorităţilor

Sătui de bătăile primite zilnic de la tată şi de la bunic, patru copii dintr-o comună dâmboviţeană au cerut ajutorul autorităţilor! Singurele, de altfel, care au puterea să le ia apărarea, în condiţiile în care mama lor a plecat de acasă tot din cauza violenţelor la care era supusă.

Vezi și

Sătui de bătăile primite zilnic de la tată şi de la bunic, patru copii dintr-o comună dâmboviţeană au cerut ajutorul autorităţilor! Singurele, de altfel, care au puterea să le ia apărarea, în condiţiile în care mama lor a plecat de acasă tot din cauza violenţelor la care era supusă. Din fericire, strigătul de ajutor al celor patru fraţi nu a fost ignorat, aşa că acum sunt în grija celor de la Protecţia Copilului. 

Cei patru copii erau crescuţi de tată şi bunic în nişte condiții cumplite. Fără curent, fără mâncare şi obligaţi să doarmă pe jos. Cu toate acestea, tatăl lor susţine că nu îi loveşte, ba chiar spune că are de grijă de ei ca de ochii din cap.

Celor patru copii nu le-a fost frică să ceară ajutorul autorităţilor. Iar când acestea au venit la ei acasă s-au îngrozit. Abia atunci au aflat că nu doar tatăl îi bate, ci şi bunicul. 

Toţi se află acum într-un centru de primire pentru copii abuzaţi. Urmează ca instanţa să hotărască ce se va întâmpla cu cei patru fraţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Sătui de bătăile primite zilnic de la tată şi bunic, patru copii din Dâmbovița au cerut ajutorul autorităţilor