Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Isterie pentru HÂRTIE IGIENICĂ într-un supermarket din Brăila. Reducerile le-au luat mințile românilor, s-au călcat în picioare cu SUTELE! (VIDEO ȘOCANT)

Amatorii de reduceri au luat cu asalt un magazin din Brăila care a scos la promoţie pachete întregi de hârtie igienică. Oamenii au dat buzna atât la rafturi, cât şi în depozitul magazinului, de unde s-au servit singuri, când au auzit de preţul scăzut al produsului.

de Redactia Observator

la 12.03.2017 , 18:26

Amatorii de reduceri au luat cu asalt un magazin care a scos la promoţie pachete întregi de hârtie igienică. Oamenii au dat buzna atât la rafturi, cât şi în depozitul magazinului, de unde s-au servit singuri, când au auzit de preţul scăzut al produsului.

„Au intrat în magazie! Doamne fereşte! Dacă era mâncare şi nu făceau aşa!

GALERIE FOTO: Vremuri...grele. S-au bătut pe HÂRTIE IGIENICĂ la un supermarket din Brăila.

Articolul continuă după reclamă

Doamne fereşte!” - se aud spunând probabil angajați ai magazinului într-o filmare făcută de un amator la fața locului.

Pe acelaşi subiect

Citeşte şi Fostă actriţă de filme pentru adulţi, BĂTUTĂ CU BESTIALITATE de iubit! Bărbatul şi-a ieşit din minţi când a văzut cum...

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Baxul cu 10 suluri de hârtie igienică avea o reducere de 41 la sută, mai exact de la 7,62 lei la 4,49 lei. Când marfa de la raft s-a terminat, oamenii au mers în magazia supermarketului și au luat singuri baxurile, încărcându-le în cărucioare, până marfa s-a terminat.

Citeşte şi DETALII CUTREMURĂTOARE în cazul bebeluşilor găsiţi morţi în uscătoria unui bloc din Bistriţa-Năsăud! Anchetatorii înaintează o IPOTEZĂ ŞOCANTĂ (VIDEO)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Isterie pentru HÂRTIE IGIENICĂ într-un supermarket din Brăila. Reducerile le-au luat mințile românilor, s-au călcat în picioare cu SUTELE! (VIDEO ȘOCANT)