Antena Meniu Search
x

Bătrânica de 87 de ani, dată dispărută în Borşa, a fost găsită moartă într-o pădure

Bătrânica de 87 de ani care a fost dată dispărută din Borşa a fost găsită moartă într-o pădure de către salvamontişti. Femeia a dispărut de acasă de vineri dimineaţa şi nu s-a mai întors.

de Monica Palade

la 08.08.2021, 10:55

Bătrânica de 87 de ani, dată dispărută în Borşa, a fost găsită moartă într-o pădure - Salvamont Borşa

A fost o mobilizare de forţă, la căutări participând efective mărite ale poliției, jandarmi, salvamontiști, dar și un elicopter, precum și aproximativ 40 de voluntari.

Din păcate, bătrâna a fost găsită fără viaţă chiar în apropierea casei, într-o zonă împădurită. Medicii nemaiputând face nimic decât să constate decesul, informează reporterul Observator Simona Vasiac.

Dată dispărută cu o zi în urmă

"Azi, 7 august, la ora 8.36, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că de ieri, 6 august, ora 11.30, femeia a dispărut de la domiciliu și până în prezent nu a revenit. Semnalmentele femeii: aproximativ 1,60 m înălțime, 50 kg, păr lung grizonat, aceasta deplasându-se cu ajutorul unei bâte din lemn. Femeia purta o bluză de culoare mov și fustă de culoare neagră la momentul dispariției", transmitea IPJ Maramureș cu o zi înainte. Femeia purta o bluză de culoare mov și fustă de culoare neagră la momentul dispariției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Bătrânica de 87 de ani, dată dispărută în Borşa, a fost găsită moartă într-o pădure