Antena Meniu Search
x

Bebelus abandonat in ploaie

Dupa ce l-a plimbat cateva ore pe holurile unui spital, si-a aruncat copilul la un colt de strada. Nu i-a pasat nici ca afara ploua, nici ca bebelusul de numai o zi era lipsit de aparare in fata cainilor de pe strada.

Vezi și

Nici macar o zi nu avea copilul cand femeia care l-a adus pe lume a decis sa-l abandoneze intr-o punga, noaptea, pe o strada. Ieri, le-a aratat si politistilor unde l-a lasat.

Bebelusul, un baiat frumos si sanatos, a fost gasit in urma cu o saptamana, intr-un cartier din sectorul 2 al Bucurestiului. Ploua torential, iar copilul era aruncat pe trotuar, invelit doar in cateva zdrente si un sac de plastic. “Destul de greu de supravietuit. Probabil daca mai statea o ora sau doua, aveam alt final pentru el acum”, a declarat subcomisarul Marian Mihoci.

Oamenii au chemat imediat salvarea, iar copilul a fost dus la cel mai apropiat spital. Mai tarziu autoritatile au aflat ca bebelusul nu era pentru prima data acolo. Toata ziua, femeia se plimbase cu el in brate pe holuri. Medicii si asistentele au vazut-o. Nimeni insa nu si-a imaginat ce avea de gand sa faca.

Femeia care si-a abandonat copilul pe strada a mai dat nastere la trei prunci. Doi dintre ei sunt crescuti de straini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Bebelus abandonat in ploaie