Antena Meniu Search
x

Bebelus abandonat pe un pres, in scara unui bloc din Capitala!

Un bebelus a fost abandonat pe un pres, in fata unei usi. Femeia care l-a adus pe lume l-a parasit la usa unui apartament din Bucuresti, la cateva ore dupa nastere. Scancetele copilului au scos din casa locatarii care au chemat imediat ambulanta.

Vezi și

Parinti si ei, cei doi soti au inghetat cand au vazut un copil pe presul de la usa. Era plin de sange si acoperit de cateva carpe. “Ma uitam daca respira saracul. Il tot intrebam pe sotul daca respira. Misca din picioruse. Mi-era mila, nu stiam ce sa fac. Sa-i fac lapte? Sa-i dau biberonul?”, se intraba Mihaela Teodorescu.

Infrigurat si infometat, copilul a inceput sa planga. Oamenii au chemat imediat ambulanta, iar medicii le-au spus ca venise pe lume de putin timp. Nimeni nu stie inca nici cand, nici unde. “Copilul a fost adus intr-o stare generala buna. Este tinut intr-un salon izolat pentru ca provine dintr-un mediu nesteril, nu s-a nascut in cadrul maternitatii”, a declarat medicul Liana Ples, coordonatorul maternitatii Bucur

Fetita care are 3.100 de grame si 51 de centimetri. Indata ce toate analizele vor fi gata va fi mutata in alt salon, alaturi de alti copii.

Femeia care si-a abandonat copilul este acum cautata de politie. Oamenii care l-au gasit la usa nu cred ca au fost alesi special. S-au mutat in bloc doar de cateva zile. “Alti oameni isi doresc copii si nu pot sa-i faca si tu ii lasi abandonati la usa. Numai in telenovele am vazut asa ceva”, a mai spus Mihaela Teodorescu.

Daca mama bebelusului va fi gasita, va fi cercetata pentru abandon. Fetita ei va ajuge in grija unui asistent maternal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Bebelus abandonat pe un pres, in scara unui bloc din Capitala!