Antena Meniu Search
x

Becali si-a dat afara doi dintre avocatii sai

Suparat ca e plimbat degeaba intre inchisoare si tribunal, Gigi Becali a luat o decizie surprinzatoare. Si-a dat afara doi dintre avocati. Aparatorii lui s-au prezentat in fata instantei cu dosarul incomplet iar asta a dus la amanarea procesului prin care patronul Stelei cerea contopirea pedepselor

Vezi și

A fost o zi neagra pentru Gigi Becali. Mai intai a aflat ca nu va fi lasat mearga la majoratul fiicei sale. Apoi l-au suparat si avocatii. Acestia n-au anexat la cererea de contopire a pedepselor cazierul si copiile dupa deciziile instantelor care l-au judecat. Asa cum cere procedura.

In timp ce aparatorii isi pasau vina de la unu la altul, patronul Stelei le arata cartonas rosu. Chiar inainte sa iasa din sala, omul de afaceri a strigat catre Virgil Becali sa-i concedieze doi dintre avocati. Bogdan Vlad a ramas singur sa-l apere pe milionarul din Pipera. Dar Becali a mai facut azi un anunt socant. Se desparte si de presa. A cerut ca sedintele de judecata sa aiba loc cu usile inchise. "Sunt un om care a avut o viata publica intensa. Am iubit presa, am trait cu presa, ei trebuie sa inteleaga ca asta mi-a facut bine si rau si, daca m-au iubit cu adevarat, trebuie sa inteleaga ca este o perioada de «divort»." a spus Gigi Becali.

Decizia de contopire a pedepselor a fost amanata pentru saptamana viitoare. Prin aceasta hotarare, cei trei ani de inchisoare primiti in dosarul schimbului de terenuri ar putea fi contopiti cu cei trei ani primiti in dosarul Valiza.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Becali si-a dat afara doi dintre avocatii sai