Antena Meniu Search
x

Bijuteriile au fost şi rămân cel mai dorit şi bine primit cadou, pentru doamne

Din materiale preţioase sau nu, cu sticlă sau pietre scumpe, ele cuceresc inima oricărei femei. Cu atât mai mult atunci când sunt piese unice, pe care nu le vor mai vedea pe mâna sau gâtul altei reprezentante al sexului frumos.

Vezi și

Din materiale preţioase sau nu, cu sticlă sau pietre scumpe, ele cuceresc inima oricărei femei. Cu atât mai mult atunci când sunt piese unice, pe care nu le vor mai vedea pe mâna sau gâtul altei reprezentante al sexului frumos. În funcţie de buget puteţi să cumpăraţi o bijuterie din email şi sticlă de murano, sau un inel din aur cu pietre preţioase. Designerii sunt pregătiţi cu oferte pentru toate gusturile şi bugetele.

Inele, cercei, pandantive sau broşe, toate prind viaţă în atelierele bijutierilor. Că doar se ştie: diamantele sunt considerate cele mai bune prietene ale doamnelor. 

Preţurile bijuteriilor încep de la câteva sute de euro şi ajung până la zeci de mii. Totul depinde de calitatea aurului, caratele şi tăietura piesei ales. Pentru cei care vor o bijuterie ieşită din comun, dar care să nu coste enorm, există alternative - bijuteriile din aramă, ornate cu sticlă de murano.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un artist lucrează ore bune pentru o astfel de bijuterii unice.Totul începe cu o placă de aramă pe care sunt montate ornamentele de sârmă şi praful de sticlă. După un minut în cuptor bijuteriile sunt lăsate la răcit înainte de a fi finisate.

Creatorii garantează că aceste bijuterii vor rezista peste ani. Preţurile pornesc de la 70 de lei şi ajung până la 400 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Bijuteriile au fost şi rămân cel mai dorit şi bine primit cadou, pentru doamne