Antena Meniu Search
x

Video Bijuteriile decedaților, furate într-un spital din Bârlad, acuză aparţinătorii a două familii

Acuzaţii grave la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad. Aparţinătorii a două familii care au avut apropiaţi internaţi şi care au decedat în spital, îi acuză pe infirmierii instituţiei că le-au furat bijuteriile pacienţilor. Spitalul a deschis o anchetă, iar aparţinătorii spun că îşi doresc să nu se mai repete astfel de incidente.

de Redactia Observator

la 13.01.2021, 10:32

Vezi și
  • Aparţinătorii unor pacienţi care au decedat în spital susţin că rudelor le-au dispărut mai multe bunuri
  • Unitatea medicală din Bârlad a deschis o anchetă

Când a vrut să-şi ia tatăl ca să-l conducă pe ultimul drum, Mugur s-a confruntat la spital cu o altă problemă. La revendicarea obiectelor, acesta nu a mai găsit verigheta pe care o avea părintele său în momentul internării.

Mugur Mitrache, aparţinător: Mi s-au dat nişte lucruri ale tatei însemnând telefon şi un încărcător şi mai trebuia să mi se dea verigheta tatei. Am întrebat doamna asistentă: ''Dar verigheta unde este?''. Doamna s-a uitat în pungă şi a zis că asta e tot ce au dumnealor. Să se facă o anchetă şi să mi se dea verigheta că nu este normal să se întâmple aşa ceva. 

Un alt aparţinător s-a confruntat cu aceaşi problemă, însă a fost nevoie de trei solicitări pentru a primi obiectele soacrei sale.

Dan Cocu, aparţinător: Soacra mea nu mai avea, după ce am recunscut-o, nu mai avea valorile. Le-am spus că nu este normal să-i trimit de trei ori după acel proces verbal, deci mi-au trezit o suspiciune mare că au venit cu un proces verbal în alb care nu trebuia să fie în alb.

Anchetă în spital

Conducerea spitalului a deschis o anchetă în urma acestor două evenimente. 

Angelica Gramaticu, purtător cuvânt Spitalul Bârlad: Conducerea spitalului s-a autosesizat, a demarat o anchetă internă şi a discutat cu familia pacientului. Rezultatul anchetei interne va fi transmis familiei pacientului şi se vor lua măsurile necesare şi cuvenite atât în acest caz particular, cât şi în prevenirea unor situaţii similare.

Aparţinătorii susţin că nu vor face plângere la Poliţie, dar vor ca administraţia spitalului să ia măsuri severe, pentru ca astfel de situaţii să nu se mai repete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Bijuteriile decedaților, furate într-un spital din Bârlad, acuză aparţinătorii a două familii