Antena Meniu Search
x

Bodyguard, snopit în bătaie de trei indivizi

Răzbunare cruntă în centrul Aradului.Un tânăr, angajat ca bodyguard într-un local din oraş, a fost snopit în bătaie de trei indivizi, angajaţi, se pare să-l bată.

Vezi și

 Răzbunare cruntă, aseară în centrul Aradului. Un tânăr, angajat ca bodyguard într-un local din oraş, a fost snopit în bătaie de trei indivizi, angajaţi, se pare să-l bată. Totil după ce, bodygoardul a intervenit sâmbătă seara să aplaneze un conflict iscat în faţa clubului. Victima a ajuns la spital.

Aseară, tânărul se pregătea să plece de la serviciu, local situat la parterul unui mall din Arad. S-a urcat în autoturismul său pe care-l parcase în centrul Aradului, când trei indivizi i-au deschis uşa şi au intrat peste el. Doi pe o parte şi unul pe partea cealaltă. Şi l-au lovit: cu pumnii şi cu picioarele până când l-au lăsat într-o baltă de sânge. Pe unul dintre ei, bodyguard-ul îl scosese afară din local sâmbătă noaptea. Era în stare de ebrietate, se lua de fete şi lua băutura de pe mesele clienţilor. După ce a fost scos afară, clientul l-a ameninţat pe bodyguard că "O să vezi tu!" Şi s-a ţinut de cuvânt! Se pare că bătăuşii ar avea o firmă care face afaceri cu fier vechi. Poliţiştii din Arad au deschis o anchetă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Bodyguard, snopit în bătaie de trei indivizi