Antena Meniu Search
x

Bucurestenii au luat peste picior iarna intarziata si nu s-au conformat deloc vremii de afara

Primavara asta avem o iarna frumoasa. Este doar unul dintre mesajele postate astazi pe retelele de socializare. Semn ca bucurestenii au luat si ei iarna peste picior. Asa cum au putut.

Vezi și

Unii s-au incapatanat sa poarte si astazi pantofi. Singurul accesoriu de iarna a fost fularul. Pe strazile din Bucuresti s-a circulat cu viteza melcului, iar vantul le-a stricat coafura doamnelor. Maine e tot iarna.

Vantul a fost cel mai greu de infruntat. Minus 10 grade au simtit bucurestenii care au iesit dimineata din case, desi termometrul indica -2. Statul de zapada i-a incurcat putin, mai ales pe cei care s-au incapatanat sa lase cizmele in debara

Bucurestenii au crezut ca meteorologii exagereaza si ca iarna s-a dat dusa demult. Dovada ca nu toti credem in prognoze. Pentru ei azi a fost un adevarat test de rezistenta.

Traficul nu ne-a surprins nici azi. Se merge greu, indiferent de anotimp, dar in iarna de martie, soferii si-au scos injuraturile de la naftalina. Iar autoritatile au crezut in… ghiocei. “Se circula foarte greu. Este bataie de joc! Nu s-au pregatit. S-a anuntat de doua, trei zile si nu s-au pregatit”, spune, indignat, un sofer.

Vanzatorii ambulanti si-ar fi putut lua liber azi, pentru ca au inghetat in tandem cu marfa.

Iarna n-a avut respect nici pentru angajatii de la Guvern. Jandarmul care pazeste Palatul Victoria a stat lipit de caloriferul din ghereta.

Scolile au fost inchise azi. Nimeni n-a gresit sa vina la scoala. Multi nu vin nici macar cand e vreme frumoasa.

Meteorologii anunta ca vremea va fi capricioasa in continuare, asa cum n-a mai fost in luna martie din ultimii 15 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Bucurestenii au luat peste picior iarna intarziata si nu s-au conformat deloc vremii de afara