Antena Meniu Search
x

Burgerul, tot mai iubit de români. A fost inclus în meniul tuturor restaurantelor

Burgerul a ajuns în topul preferinţelor culinare ale românilor. Vânzările din ultimele luni au atins un record. O singură firmă a numărat 80 de mii de burgeri livraţi doar în Capitală. Puşi unul peste altul, am putea ridica un zgârie nori ca în Dubai.

Vezi și

Burgerul a ajuns în topul preferinţelor culinare ale românilor. Vânzările din ultimele luni au atins un record. O singură firmă a numărat 80 de mii de burgeri livraţi doar în Capitală. Puşi unul peste altul, am putea ridica un zgârie nori ca în Dubai. Banalul sandviş a fost transformat de bucătari, în ultimii ani. Aşa se face că îl regăsim în aproape în toate meniurile restaurantelor. 

Cererea mare a clienţilor i-a făcut şi pe patronii localurilor cu specific oriental sau chiar. chinezesc să îl introducă în meniu. De exemplu, în meniul unui restaurant arăbesc, alături de frigăruile din muşchiuleţ de berbecuţ sau clasicul Kebab, găsim şi. burgerul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ultimele şapte luni, Burgerul a ajuns în top trei cele mai comandate mâncăruri din România. Alături de cartofi prăjiţi şi kebab.

Istoria burgerului începe în secolul 19, în Hamburg, Germania. Iniţial nu era decât o bucată de carne de vită între două felii de pâine. Însă, germanii care au plecat în America au luat cu ei şi această specialitate care s-a transformat într-o chiftea făcută din carne tocată şi condimentată. În următorii 100 de ani, burgerii au cucerit oameni din întreaga lume

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Burgerul, tot mai iubit de români. A fost inclus în meniul tuturor restaurantelor