Antena Meniu Search
x

Ca sa nu fie prins de mascati, un tanar dat in urmarire a sarit de la etajul trei

Un tanar cautat de politisti de aproape trei luni s-a trezit, de ziua lui, cu mascatii la usa. Ca sa nu-i cante "La multi ani, dupa gratii", barbatul acuzat de mai multe furturi din apartamente a sarit pe geam

Vezi și

Desi era vinovat si a recunoscut, tot a incercats a fuga atunc candpolitistii i-au batut in usa. “Barbatul a refuzat sa deschida usa politistilor, incercand da-si asigure scaparea sarind de la balconul aprtamentului in care se afla”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Suceava.

Jos il asteptau alti agenti. Desi a cazut de la etajul trei, suspectul a luat-o la fuga.

In urma lui, politistii au tras aproape zece focuri de arma. Tanarul a fost prins abia dupa ce un glont l-a lovit in picior. “Pacientul era stabil, constient, cooperant, prezenta o fractura la nivelul peroneului drept si a ramas internat la sectia de ortopedie pentru tratament de specialitate”, a declarat medicul de la Unitatea de Primiri Urgenta Suceava.

Procurorii l-au dat in urmarire in urma cu mai bine de doua luni. “Am auzit ca ar fi spart apartamente si l-ar fi prins in flagrant cand a spart apartamentul” a spus un amic. “Are activitatea infractionala probata pentru cel putin doua cauze de furt, cu o valoare de peste 12 mii de euro, fiind suspectat in alte numeroase cauze de furt de pe raza municipiului Suceava si din zona Radauti”, a adaugat reprezentantul IPJ Suceava.

Barbatul recunoaste ca a incalcat legea. Dar nu ar fi furat nimic. “Am luat niste tigari de la rusi, in spate, si le-am adus in Romania si le-am vandut”, s-a scuzat tanarul.

Pe numele adolescentului exista un mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile. Deocamdata acesta va mai ramane in spital, sub supravegherea politistilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Ca sa nu fie prins de mascati, un tanar dat in urmarire a sarit de la etajul trei