Antena Meniu Search
x

Câine incendiat pentru amuzament, în Dâmboviţa

Încă un caz de cruzime faţă de animale stârneşte un val de reacţii pe internet. Doi adolescenţi din Dâmboviţa s-au filmat în timp ce dădeau foc unui câine, doar ca să se amuze.

de Redactia Observator

la 09.02.2019, 10:26

Vezi și

Încă un caz de cruzime faţă de animale stârneşte un val de reacţii pe internet. Doi adolescenţi din Dâmboviţa s-au filmat în timp ce dădeau foc unui câine, doar ca să se amuze. Animalul a murit în chinuri groaznice. Poliţiştii au intrat pe fir şi fac acum cercetări. Atenţie, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional!

Scenele de o cruzime fără margine se derulează pe un câmp. Câinele este legat de un copac în timp ce călăul său, un adolescent de 14 ani, îl stropeşte cu benzină. Iar, apoi, fără pic de milă, îi dă foc. Isprava este filmată de un prieten, şi el tot minor. Cei doi se distrează copios în vreme ce bietul animal este cuprins de flăcări şi aleargă disperat să se salveze.

S-ar fi întâmplat astă vară. Însă abia acum imaginile revoltătoare au fost postate pe internet, unde au stârnit un val de indignare. Nici poliţiştii nu au rămas nepăsători. L-au dus pe adolescentul care a dat foc câinelui la audieri.

Cei doi au vrut să se distreze. Bunicul adolescentului crede că are şi animalul o vină. De altfel, acesta a recunoscut, la rândul lui, că a ucis un câine care i-a furat o găină.

Cercetat va fi şi adolescentul care a filmat. La fel şi bătrânul, care s-a dat singur de gol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Câine incendiat pentru amuzament, în Dâmboviţa